Правила акції «Давай вже 2021!» | Інтернет провайдер «Фрегат». Жовті Води
  1. Умови акції поширюються на осіб, які бажають підключитися до кабельного інтернет Фрегат і проживають в квартирах, які раніше не були підключені до мережі Фрегат, Мегалінк, Ексфлойт, КТБ, 4Net, RealNet (за виключенням випадків, коли остання авторизація в мережі Організатора відбулася більш, ніж 3 місяці до дати подання заявки).
  2. Територія дії акції — м.Дніпро, м.Київ, м.Черкаси, м.Новомосковськ, м.Запоріжжя, м.Кам’янське, м.Павлоград, м.Кривий Ріг, м.Жовті Води, м.Полтава, м.Кременчук, м.Світловодськ, м.Верхньодніпровськ, м.Синельникове, смт. Іларіонове, смт. Черкаське, смт. Гвардійське в багатоквартирних будинках, де є технічна можливість підключення.
  3. Суть акційної пропозиції: кожен потенційний Абонент, який залишив заявку в період з 18 вересня 2020 року до 31 сiчня 2021 року, отримує право використання тарифного плану «2021 (надалі -ТП). Строк дії ТП — 12 місяців з дати першої активації в мережі.
  4. Акція діє на наступних умовах:
    1. При підключенні, на абонентський рахунок нараховуються бонуси у розмірі, еквівалентному 2021 грн. Бонуси можуть бути використані Абонентом виключно для оплати послуг доступу в інтернет мережі провайдера.
    2. Авансовий платіж становить 189 грн. — абонплата за перший місяць користування послугою — складає 189 грн. і вноситься Абонентом протягом 24 годин з моменту активації в мережі.
    3. Обсяг послуг- в рамках тарифного плану «2021»: швидкість доступу в інтернет — до 100 Мбіт / с ,без обмеження трафіку (прийом / передача інформації).

    Вартість тарифного плану — 189 грн / міс з ПДВ.

  5. Протягом 12 місяців для абонентів, які беруть участь у цій акції,недоступна активація послуги Ultra,консервація лінії і програма подяки.
  6. Активація опції «Статичний IP» в рамках акції недоступна.
  7. Після витрачання абонентом бонусів, в розмірі, еквівалентному 2021 грн., Абонент може самостійно замовити перехід в будь-який інший діючий тариф. Перехід між тарифними планами, після закінчення дії акції, здійснюється відповідно до діючих правил тарифних планів версії 8, або актуальних на поточний момент.
  8. Бонуси не підлягають конвертації в національну валюту України, не виплачуються Абоненту та використовуються виключно на оплату послуг доступу до мережі інтернет.
  9. Ніяких додаткових зобов’язань не накладається.
  10. Провайдер залишає за собою право відмовити в наданні послуги без пояснення причини або при недотриманні цих правил, а також всі інші права.

Завантажити офіційні правила у форматі PDF.

 

Telegram Instagram Ми в Фейсбуці ТікТок